Post navigation


Comments

 • Tadej

  seveda! mate pa hud nivo sarkazma, če je tole blizu realnosti 😆

 • igre

  Res dobra 😀 Sicer pa je skoraj resnično 😀

 • Blaž Repas

  KERA DOBRA!!! Sm se tako presmejal da ne morem povedat kako!! Res… Samo je res blizu realnosti!!!

 • Tadej

  sam, res ne vem ne, a se vam zdi da je sploh to možno? sej veste da je tole vendarle daleč od realnosti …

 • igre

  Tadej, seveda je možno 😀 Pa niti ni tako daleč od realnosti. Saj windowsi so vredu dokler ne preizkusiš kaj druga in vidiš kaj ponuja. V primerjavi z MAC OS ali Linuxom so pa Windowsi res poden od podna. Za navadnega povprečnega uporabnika pa je pač OS ki pride z računalnikom in je zadovoljen z njim.

 • Tadej

  sam veš da to sploh ni možno kar je zgoraj napisano in da so winsi precej dober sistem. če pa že ti govoriš neumnosti jih pa še lahko tudi jaz. recimo da macovci ne znajo uporabljat kaj bolj naprednega kot osx, sej bogi oni, kr nej bojo na macu. sam glede hekanja pa vsekakor prej podleže mac osx kot winsi. če so zate winsi podn, to ni moj problem, sam jih znam uporabljat.

 • Verc

  bi se strinjal s Tadejem,… Če znaš z Windowsi delat nimajo konkurence… Kaj pa lahko Linux ponudi? -Ja,… nič!

 • Nik

  Verc: Kaj ti lahko linux ponuja, preveri sam in ne govori kaj ne ponuja, ker pojma nimaš.

  Tadej, sprobaj maca, sprobaj linux in govori, do takrat pa klikaj po windowsih, ker drugega kot klikanja očitno ne znaš!

  Sicer pa še enkrat poglej kaj je človek sploh napisal v postu!

 • Tadej

  dej Nik, take prepotentnosti ti ne privoščim. tudi windows ni za nič veš …

 • Nik

  Prepotentnost? Sporbaj, kar sem ti napisal prej, in potem govori naprej. Do takrat pa lepo poganjaj windows update in dnevno resetiraj mašino.

  Pa lep pozdrav

 • Tadej

  no tole pa je že govorjenje na pamet … vedi da jaz sem samo neodvisen. ti pa ne zato pride do napadanja …

 • Nik

  Govorjenje na pamet, tako je. Uporabljam 4 različne OS in eden iz med teh je tudi od MS. Očitno mi primanjkuje izkušenj in se pogovarjam z človekom, ki je sprobal samo produkte od MS in ocenjuje druge 🙂

  To je moj zadnji komentar na tvoje oslarije.

 • Tadej

  nisem si upal ocenjevat niti si nebi ker sem nepristranski 😉

 • vici

  Ah, nima se smisla prepirat ter debatirat o tem. Vsak zagovarja svoje.
  Sam tudi nisem pristaš windowsov, vendar tudi ne menim, da so zanič, vendar proti drugim OSjem so za mene osebno porazni. Res pa Tadej, da dokler ne potrebuješ in nimaš želje po čem drugem so ti windowsi več kot dovolj in super.
  Nebi pa se strinjal z Tadejevo izjavo, da MAC OS X prej podleže hackanju kot windowsi. (Lahko to izjavo s čim podkrepiš?)

  LP

 • Blaz

  Ufff, ste se pa usekal 🙂

 • SourceCodeFreak

  HAHA 😀

  DisplayFancyGraphics)();
  return LotsMoreMoney()

 • Mitja

  Sej kar nekak nism mogu preko tega. Star post seveda, vendar morm pokomentirat. Sam trenutno uporabljam Linux nekje 12 let. Vsekakor je to sistem moje izbire pa ne zaradi teh otročarij, ki se navajajo tukaj. GNU/Linux, če smo natančni ponuja možnosti, ki jih Windows ne. Ne predstavljam si pisati gonilnikov za Windows okolje. Moje delo bi bilo precej neugodno, če bi imel na izbiro samo Windows. MacOSX je derivat BSD-ja, kar znači, da je nekako bratranec Linux-a. Seveda, če bi bolje poznali arhitekturo samega sistema bi vedeli zakaj so UNIX based OS-i bolj varni. Prav tako zadeva, ki si jo poglejte. Vsak sistem je pa prav tako varen, kot je varen software na njem. Zato kar ne bluzite o neki pretirani varnosti. Windows ima zaradi tega update-anje in s tem ni popolnoma nič narobe. Prej pohvalno. Kar pa teji updaterji delajo je pa spet vprašanje M$ higiene.

  Kar se tiče pa Winsev je pa tak. 3 leta sem delal na podjetju, kjer smo izključno uporabljali Windows in njihove produkte in v tem času nisem niti enkrat samkrat zamenjal sistema, karkoli reševal. Sistem je deloval u nulo. Če pa seveda človek gleda bizarne porno sajte je pa to druga zadeva. Za to pa niso krivi razvijalci na Redmondu. Tako, da preden komentirate raje preverite svoja dejstva.

  Osebno Linux sistema ne menjam za nobeno ceno. Dajem pa prostor, da me presenetijo tudi z kakšno novo verzijo Winsev.

Dodaj odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.